Damesdispuut 

Abio Genesis Ad Infinitum

Van harte welkom op de site van het veelbesproken Damesdispuut uit Leeuwarden, ook wel bekend als Damesdipuut A.G.A.I. Studeren kan spannend, leuk en verrassend zijn. Met A.G.A.I. is dit een feit!

 

Er is altijd tijd voor feestjes, bestuursfuncties, gezelligheid, het ontmoeten van interessante mensen, mannen en natuurlijk het organiseren van allerlei activiteiten en feestjes! Veel lol en een vriendschap voor het leven zijn hierbij de kernpunten. We steken veel tijd in de organisatie waaronder het jaarlijkse gala, de introductie periode en onze fenomenale feesten. Er kan dus wel gesteld worden dat de dames van ons damesdispuut in hun turquoise-blauwe trui binnen het studentenleven van Leeuwarden alom bekend staan!

A.G.A.I. staat voor Abio Genesis Ad Infinitum en is een naam met twee betekenissen. De complete versie is Latijn en staat voor 'spontane generatie tot in het oneindige'. De afkorting daarin tegen staat voor 'werelds' in het Grieks. Deze betekenissen weerspiegelen onze naar buiten geörienteerde karakters.

Als dispuut zijn wij uiteraard bij de mooiste vereniging A.S.V.L. Sempiternus Vitae Modus Noster aangesloten! A.G.A.I. is op 3 maart 1992 opgericht door onze eerste twee jaarclubs. Voor de aansluiting tot de vereniging moesten er twee lagen aanwezig zijn binnen ons dispuut, wil het kunnen inaugureren. Zo gezegd, zo gedaan. Na een bruisende inauguratie periode was op 16 september 1993 de inauguratie van A.G.A.I. bij Sempiternus een feit! Nog steeds nuttigen wij wekelijks de nodige consumpties op onze Societeit in Club Hemmingway met een aantal dames- en heerendisputen.

Ondanks al deze gezelligheden staat de studie uiteraard te allen tijde voorop. Zonder studie is een studentenleven immers niet mogelijk en zeg nou eerlijk, het zou toch zonde zijn als we dit zouden moeten missen! 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now